Kursen är inte öppen för inskrivning

Hormonyoga för kvinnor online - start när minst 5 st anmält sig

Hormonyoga för kvinnor - 6 träffar med 1 timme yoga och workshops + inspelade yogapass och nedladdningsbart material

Kursöversikt

Hormonyyoga för kvinnor start när minst 5 st anmält sig - onlinekurs (ändrat till bara onlinekurs pga rådande coronapandemi).
- 6 ggr á 1 timme yoga + 30-60 min att ställa frågor efter passet  + workshops om kvinnohälsa, kost- och livsstilsråd.  

Vi startar alla pass kl. 18.00. Kursdag kommer bli måndagar eller tisdagar. 

Anmälan: För att anmäla dig till kursen - klicka på ovan knapp "Anmäl dig till kursen", skriv i dina kontaktuppgifter samt vilken kurs du anmäler dig till. Kostnaden faktureras via mail cirka en vecka innan start.

Upplägg:  
Vi träffas på plats (15 st får plats online) och du kommer ha tillgång till inspelade pass under hela kursens gång samt 2 månader efter avslutning. I kursen ingår informationsmaterial som du kommer att kunna ladda ner efterhand som vi går igenom olika delar.  Vi kommer göra 3 mjuka yogapass med fokus på kvinnor och deras hormonsystem. Du får verktyg för att hantera stress, optimera ditt lymfsystem och genomföra vissa kost- och livsstilsförändringar. Varje pass gör vi 2 gånger.  
Efter varje pass så har vi ett workshop där du kommer få information om kvinnliga hormoner och ohälsa kopplat till obalans i hormonsystemet, stress, återhämtning och kostens betydelse för att stärka kroppen.  

Kostnad:  
1200 kr. Full återbetalning sker om man avanmäler sig senast 1 vecka innan start eller uppvisande av giltigt läkarintyg vid sjukdom.  

Max deltagare 15 st. Obs - blir det färre än 5 deltagare anmälda flyttas kursen fram tills det är fler anmälda.    

Om Hormonyyoga:  
"HormonyYoga– Medicinsk yoga för kvinnor, är en lugn och meditativ yogaform som stillar sinnet, skapar återhämtning, förbättrar kroppskännedom och balanserar kroppens nerv-och hormonsystem.En träning för kropp och sinne, för mental och känslomässig balans med fokus på människan som helhet. Det centrala i konceptet är kvinnohälsa och att hjälpa kvinnor att själva hitta sitt sätt att må bra på med yoga, kost och livsstil. Att alla kvinnor lär känna sin kropp, sina hormoner och får en chans att hitta sin inspiration och glädje i livet.  HormonyYoga - Medicinsk yoga för kvinnor är ett koncept utvecklat av Ellen Engvall. Yogaformen har sin bas i traditionell yoga med rörelser inspirerade från Kundaliniyoga och Medicinsk Yoga. Ellen är utbildad barnmorska, yogaterapeut och har utbildat fler än 500 elever till yogalärare inom Mediyoga och Medicinsk yoga med fokus på gravida och hormonbalans för alla kvinnor."  

Kursledare:  
Jag som håller i kursen heter Kattis Eriksson och är utbildad yogalärare i Hormonyyoga, Mediyoga och mindfulnessinstruktör. Jag jobbar också som FMVU kost- och hälsocoach och kbt-terapeut, är i botten leg. sjuksköterska.    

Hoppas vi ses!  

Mvh Kattis/Funktionshälsan

Kursinnehåll

Kattis Eriksson

Kurspris